Home Over ons Produkten Kleding Relatiegeschenken Contact en Openingstijden

Contact


Soorten

Links

Open :di-wo-do-vr van 9.30-12.30u en 13.30-17.30u en op afspraak

Theunisse Sportprijzen

Medio jaren vijftig was Henry Theunisse Sr. (overleden in 1999) actief als marsleider van diverse wandeltochten. In die hoedanigheid werd hem steeds vaker gevraagd om te zorgen voor medailles, (toen nog vernikkelde) bekers en standaarden. Dat was het begin van Theunisse Sportprijzen. De eerste jaren konden klanten in de avonduren en in de weekends terecht in de huiskamer van zijn woonhuis. Graveren gebeurde nog met de hand! Daarna verhuisde men naar de verbouwde garage met een heuse montageruimte en de eerste graveermachine.

Kwaliteit, scherpe prijzen en de unieke service zorgden voor een gestage groei. Al die tijd bleef Theunisse Sr. overdag werkzaam als beroepsmilitair. Met de overname in 1982 van het bedrijf door zijn zoons, Henry en Rob, verhuisde Theunisse Sportprijzen naar een bedrijfspand aan de Prior van Millstraat (1)27, waar zij zich fulltime wijdden aan assemblage en verkoop.

Toen de verhuurder het pand wilde verkopen, besloten zij, gezien de krakkemikkige staat van onderhoud, te verhuizen naar bedrijventerrein Vluchtoord, waar zij hun eigen pand bouwden.Na een half jaar vanuit 2 mobiele units geopereerd te hebben, betrokken zij in oktober 1996 het huidige gebouw, gemakkelijk bereikbaar en met ruime parkeergelegenheid.